ВКУ КНТЕУ КНТЕУ

ВИЩЕ КОМЕРЦІЙНЕ УЧИЛИЩЕ

КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Обсяг прийому

Напрям підготовки та освітньо-кваліфікаційний. рівень Шифр та назва спеціальності Прийом 2016 р. (пропозиції)
денна
Лі-цен
обсяг
Держ. замов-
лення
Інші джерела
1 2 3 4 5
Робітничі професії 860 420 30
Торгівля 5220 Продавець продовольчих товарів
5220 Продавець непродовольчих товарів
(на базі 9 та 11 класів)
200 75
Торгівля 5220 Продавець непродовольчих товарів
5312 Декоратор вітрин
(на базі 11 класів)
60 25
Харчова технологія 5122 Кухар
(на базі 9 та 11 класів)
420 220
(30 - 9 кл.,
190 - 11 кл.)

30

Харчова технологія 5123 Бармен; офіціант
(на базі 11 класів)
90 50
Харчова технологія 7412
Кондитер
(на базі 9 та 11 класів)
90 50
Молодші спеціалісти 215 125 30
0305 Економіка та підприємництво 5.03051001 Товарознавство та комерційна діяльність
(на базі робітничих професій)
100 40 5
0517
Харчова промисло-вість та переробка сільськогосподарської продукції
5.05170101 Виробництво харчової продукції
(на базі робітничих професій)
60 45 15
0305 Економіка та підприємництво 5.03050702 Комерційна діяльність
(на базі робітничих професій)
25 20 -
1401 «Готельно-ресторанна справа» 5.14010102 Ресторанне обслуговування
(на базі робітничих професій)
30 20 10
В т.ч. на основі первинної проф.освіти та повної загальної Середньої освіти 215 125 30